Marits matblogg
onsdag 12. november 2008

Ny hjemmeside

›
Jeg bruker energien min på hjemmesiden i stedet for bloggen. Klikk på overskriften for å komme deg inn.  Der finner du massevis av oppskrift...
2 kommentarer:
onsdag 20. august 2008

Årets bokhøst er igang

›
Høstens bøker ble lansert hos CappelenDamm i går, og med det fulgte årets bokfest.  Det var stappa fullt med folk, vin og mat. Tapas sto på ...
fredag 15. august 2008

Filming

›
Nå er det ikke lenge til "Hjemmebakt" kommer ut! Det er min nyeste bok, og er - som tittelen sier - en bok full av oppskrifter på ...
søndag 20. juli 2008

›

Fiskesuppe med touch av asia

›
Her om dagen lagde jeg en veldig enkel, men dog så god fiskesuppe. Eller, det er kanskje feil å kalle den enkel, for når du ser ingrediensli...
mandag 26. mai 2008

Vårruller til middag

›
I dag ble det vårruller til middag. Jeg elsker vårruller! Problemet med vanlige vårruller er friteringen. Fritert middag er ikke akkurat på ...
1 kommentar:
onsdag 21. mai 2008

Dagens hjemmebakte brød

›
Hei! Jeg heter Marit Røttingsnes Westlie og jobber frilans som matskribent. Jeg leverer matstoff til blant annet Maison Mat & Vin, Mat i...
1 kommentar:
Startsiden
Vis nettversjon

Om meg

Marit
Jeg er egentlig utdannet sivilmarkedsfører fra Norges MarkedsHøyskole (BI), men jobber i dag på fulltid som matformidler og kokebokforfatter. Jeg har gitt ut 6 kokebøker på Cappelen Damm; Nybakt, Matpakka, Nybakt til jul, Vi baker og Lettvint middag i gryte og langpanne og Hjemmebakt. Jeg lager matfilmer for www.klikk.no, og jeg frilanser for Maison Mat & Vin, Mat i Norden, Spis Bedre, Agenda 3:16 og Jærbladet.
Vis hele profilen min
Drevet av Blogger.